Popular Post

1 Mayıs 2017 Pazartesi

merhabalar arkadaşlar bu bölümde sizlerle şövalye kıyafetlerini inceleyeceğiz.
Önceki konularımızda sniper - Hunter komutanından bahsedersek kendisinin okçu yani nişancı askerlerine yönelik bir komutan olduğundan bahsetmiştik.

Şovalye kıyafetleri sniper yani hunter için nişancılara vermiş olduğu bonuslar açısından en uygun kıyafettir.

last empire war z hunter sniper kıyafetler
Her kıyafette olduğu gibi şovalye kıyafetlerimizde 7li bir settir arkadaşlar.

Yine her kıyafette olduğu gibi 3 ,5 ,7 li kombinasyon bonusları sağlamaktadır.

Renk kalitesi ve malzemelerin nasıl füzyon edildiği konusunu öncü kıyafetleri bölümünde paylaşmıştık. Bu yazımızda o konulara tekrar deyinmeyeceğiz.










Peki nedir bu 7 li set ve her bir kıyafetin bize katkıları nelerdir ?

1. Şovalye güçlü yayı : Nişancılarımızın saldırısına , ordunun toplam saldırısına ve nişancılarımızın araçlara vermiş olduğu hasara etki eder.

Burada dikkat etmemiz gereken husus ordunun tamamına vermiş olduğu saldırı bonusu ve nişancılarımızın araçlara vermiş olduğu hasar konusudur. Nişancılar oyun üzerinde araçlara yani en arka saflara saldırması durumunda bu elbise bize araçlara olan saldırılarda ekstra katkı sağlamaktadır. Yine diğer konu elbisenin nişancıya saldırı bonusu vermesinin yanı sıra yürüyen tüm ordumuza da saldırı bonusu vermesi cazip gelen bir özelliktir.

2. Şovalte Maskesi : Nişancıların canına ve ordunun toplam canına ekstra bonus verir.

Can nedir ? ordumuzun savunma puanı bittiğinde saldırlarda can devreye girer. Ordumuzda savunma puanı bitesinden ve sonrasında can puanı bitmesinden sonra ise o ilgili askerimiz ölür arkadaşlar. Bu yüzden can puanlarının ordunun ve askerlerin savunma puanları olarak sayabiliriz.

3. Şovalye Uniforması : Nişancıların savunmasına , Ordunun toplam savunmasına ve Nişancılarımızın araçlardan almış olduğu hasarın azalmasına etki eder.

Yine nişancı ve ordumuza toplamda savunma puanları vermesi ve araçlardan nisancılarımızın almıs oldugu hasarı azaltması acısından cok onemli bir kıyafettir. Ne kadar savunma o kadar az kayıp demektir arkadaslar.

4. Şovalye Botu : Sefer Hızına , nişancının savunmasına ve nisancıların araclardan almıs oldugu hasarın azalmasına etki eder.

Burada onemli bir nokta sefer hızları. Oyunda sefer hızları cok onemlidir. Bir sn ile savası kaybedip kazanabiliyoruz. Arastırmalar ile sefer hızlarımızı belirli oranda arttırabiliyoruz ancak herkesin bu arastırmaları ya da ilgili skilleri basabildigini farzedersek bizim bir yerlerden fark atmamız gerekiyor ise bu bizim kıyafetlerimiz olacaktır arkadaslar.

5. Sovalye Eldiveni : Nisancının saldırısına , Nisancının savunmasına ve Nisancının araclara verdigi hasara etki eder.

6. Sovalye cantası : Odunun toplam yukune , Ordunun toplam savunmasına ve Nisancıların araclardan almıs oldugu hasarın azaltılmasına etki eder.

Burada bir onemli diger husus ordu yuku konusu. Ordunuzun yuku ne kadar yuksek ise yenmis oldugunuz kaleden o kadar fazla malzeme yagmalarsınız arkadaslar.

7. Sovalye oku : Nisancımızın hasarını arttırır , nisancının saldırını arttırır ve nisancıların araclara verdigi hasarı arttırır.

Burada dikkatinizi cekmistir. Nisancının saldırını arttırır demek nisancının diger tum askerlere vermis oldugu hasarın artması demektir. Bu durumda bize elbise hem tum askerlere hasarımızı arttırıyor hem de araclar uzerindeki hasarımız da katkıda bulunuyor.

Her eblisede oldugu gibi sovalye elbisesinde de 3-5-7 li kombinasyonların vermis oldugu ekstra bonuslar var arkadaslar peki nedir bu bonuslar ?

last empire war z hunter sniper sovalye kıyafetleri
yine bir hatırlatma yapalım. Elbise kombinasyon bonuslarından faydalanabilmeniz için en az mavi renkte olmaları gerekiyor.Bizlerin sizlere tavsiyesi ise en az mor olarak elbiseleri basmanız.

3 adet elbisenizin olması durumunda Nisancıların saldırılarının oldurme oranını arttırıyor ne demek bu yani bir nevi nisancılarımızın hasarlarına etki ediyor demek

5 adet elbise olması durumunda nisancı saldırılarının arka saflara saldırma ihtimalini arttırıyor.Buda su demek nisancılarımızın arka saflarda yer alan araclara olan saldırına ekstra katkı saglıyor demek.

7 adet elbise is nisancılarımızın canlarının tukenmesi durumunda bizlere yaralı olarak geri donmesini belirli bir oranda sağlıyor.

Akılları su soru gelecektir. Ben sovalye kıyafeti basmak istiyorum ancak malzemeleri nasıl elde edecegim. Bunun için malesef sadece 3 yol var arkadaslar.

1. yol : Paketlerı takip edip para ile paket satın almak. genellikle en az mor renkte sovalye takımını 7 adet dizmenize olanak saglar.Paranız var ise denenebilecek bir yoldu.

2. yol : cantanıza basıp orada yer alan nadir ya da yaygın sovalye ekipmanlarından elmaslar karsılıgı satın almak. Etkinliklerden elde ettiginiz elmaslar bu durumda cok onemli.Bu elmasları buralarda harcayarak sovalye takımını elde edebilirsiniz arkadaslar.

last empire war z sovalye kıyafetleri

3. yol : Armory binasını kullanarak malzemeleri kendimiz basmamız.Bu yol mesakatli ve sabır isteyen bir yol. DAha once onvu kıyafetleri konusunda da degindigim gibi slotların hepsini ya da en azından 4 unu acmanız elmas karsılıgında cok onemli.Bu slotları bir kere acıp sonsuza kadar elde ediyoruz arkadaslar yani 1 kerelik o elmasları vermeniz faydanıza olacaktır.

Yine daha once belirttigim gibi malzemenin nadir ya da yaygın olması durumuna gore malzemelerin basım sureleri farklılık gostermektedir. Tavsiyemiz oncelikle yaygın malzemeleri en azından mor yapıp kalanı elmas ile nadirleri tamamlamanız olacaktır.





Özetlemek gerekirse hunter komutan saldırı komutanları arasında ucuz oldugundan neredeyse herkesin bir hunter komutanı bulunmaktadır. Durum boyle oluncada bir yerlerden rakiplerimize fark atmamız gerekiyorsa bu bizim kıyafetlerimiz ve arastırmalarımız olacaktır. İleriki yazılarımızda hunter için yol haritası yazımızı yazmayı dusunuyoruz.

Burada sizlerin en dikkat etmesi gereken konu nisancı uzerinden ilerliyor ve hunter sahibi isek en kısa surede saldırı ve savunma puanlarımızı en yuksek seviyelere cekmemiz gerektigidir. Bunu içinde yukarıda bilgiler ısıgında sovalye kıyafetlerinizi bilinci bir sekilde basabilirsiniz.

Sizlerin yorumları ve soruları bizler için cok degerli bu sebep ile lutfen yorum bırakmayı ihmal etmeyiniz. Bir sonraki yazımızda gorusmek dilegi ile iyi oyunlar diliyoruz.


Leave a Reply

Subscribe to Posts | Subscribe to Comments