Popular Post

30 Nisan 2017 Pazar

Merhabalar arkadaşlar.
Bu bölümde sizlere The Last Empire War Z komutanlarından Vernondan bahsedeceğiz.

last empire war z komutan vernon lightman
Vernon daha önce kış silah tedariği ile cüzi bir ücret karşılığında gelen bir komutan iken, artık elde edilen komutan kartları ile alınacabilecek bir komutan konumundadır.

Bir kalenin gelişiminde kaynak toplama komusunda ve bazı savaş stratejileri konusunda çok önemli bir komutandır.

Genellikle öncü kıyafetleri giydirilerek ve ana üsse garnizon erilerek kullanılır.







Gelelim komunatımızın özelliklerine, daha öncede belirttiğimiz gibi arkadaşlar her komutanda artık 5 adet skill bulunmaktadır.Bu skillerden bazıları pasif skilleri iken bazıları ise aktif skiller yani bizim tarafımızdan aktif edilmesi beklenen ve belirli bir süre soğuma süreleri olan (yeniden aktifleştirmek için bekleme süresi) skillerdir.

last empire war z vernon skiller ve özellikleri
1. Petrol aracı : yetenek açıklamasında da görüldüğü gibi yakıt toplama hızını %20 + %20 yani %40 yakıt toplama hızını artırıyor.

2. Elmas madenciliği : elmas toplama hızını %20+%20 artırıyor.

3. Ticaret stratejisi : vernonu üsse garnizon ettikten sonra toplamadan ekstra %10 bonus verir.

4. Keşif : alaşım toplama hızını %20+%20 artırır.

5. Altın el : askerlerin topladığı tarlaları 1 seviye yükseltir.





Burada yine göz önünde bulundurmamız gereken skiller ticaret stratejisi ve altın el olarak öne çıkmaktadır.Altın el aktif bir skill iken, ticaret stratejisi pasif bir skilldir.Bu iki skillde komutan kartları kullanılarak yukarıdaki resimde de görüleceği ve daha önce de bahsettiğimiz üzere levelleri arttıralabilir skillerdir.

Vernon altın el skilli 3 level olduğunda ve komutanın kendisini tarlaya gönderdiğiniz vakit o tarlanın kalkan içerisinde yer alacağını göreceksiniz.Bu size sizin askerleriniz tarlada iken düşmanın saldıramayacağı anlamına gelir.Savaşlar sırasında özellikle yaralı iyileştirme sürecinde stratejik açıdan önem kazanmaktadır.

Komutan vernon hakkındaki soru ve görüşlerinizi bizlere yorum ile iletebilirseniz memnun oluruz.

İyi oyunlar dileriz arkadaşlar.

{ 4 yorum... read them below or Comment }

  1. 300 kat toplayıp tüccar açtım ama 2 yıldızı açmak için kart alamıyorum ne yapmalıyım.

    YanıtlaSil
  2. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  3. merhaba,vernon komuntanı geri getirin eski hisarda artık vernon komuntanı alamıyoruz,vernon komuntanı ücretsiz olarak etkinlik yarışmalarda verirseniz çok çok güzel olur.(örneğin hisar 182 vernon komuntanı alamıyoruz,kaldırılmış) ,benim vernon komuntanım yok almak istiyorum.

    YanıtlaSil
  4. O skiller 20+20 arttırmaz, Türkçe çeviride hata olduğundan dolayı öyle görünüyor. Normalde tüccarın skilleri 20% arttırıyor.

    YanıtlaSil