Popular Post

2 Mayıs 2017 Salı

Merhabalar arkadaşlar bu yazımızda sizlere En güçlü kale etkinliğini yani bilinen adıyla hisarlar arası savaş etkinliğini anlatacağız.Hisarlar arası savaş denmesinin sebebi ise etkinliğün son iki günü rakip hisara ışınlanıp kill yaptığımız için böyle söylenir :)

Hisarlar arası etkinlikde iki hisar birbirleri ile yarışa girer bu etkinlik 7 gün boyunca devam eder ve her gün başka bi görev yaparak puan kasarız ve kastığımız puanlar sayesinde hem kişisel ödüller hem ittifak ödülü hemde hisar olarak ödül alırız isterseniniz görevleri açıklamaya başlıyalım.

1. Gün : Zombi kesme , ilk gün zombi keserek puan toplarız eğer hisarımız birinci gelirse ödüller kazanırız.Zombi kesme etkinliğinde eğer chopper komutanımız varsa süpür skilini kullanarak + en güçlü kale kartını kullanarak daha çok puan elde ederiz.

2. Gün : Kaynak Toplama bütün gün toplama yaparak puan toplarız.Eğer gelişimde bir komutanımız varsa ve derin sürme skili açıksa onu aktif ederek toplama görevide daha çok puan elde ederiz ve askerler kaleye dönmeden önce en güçlü kale kartını açarsak daha çok puan elde etmiş oluruz.


3. Gün İnşaat basma : Kalemizin içindeki binaları yükselterek puan toplarız.Bu gün kişisel silahlanma görevinde etkinliği inşata denk getirerek ekstradan elmas kazanırız.

4. Gün : Teknoloji Araştırma araştıma yaparak puan toplarız.Teklonoji araştırma görevinde kişisel silahlanma görevini denk getittirip arştırma görevini yaparsak ekstrsdan elmas elde etmiş oluruz.

5. Gün : Asker Basma gün boyunca asker basarak puan toplarız.

6 ve 7. Günler : bu iki gün kill açılır ve asker keserek puan toplarız.Bu görevde karşı hisara geçerek kill yapabiliriz yada kendi hisarımıza gelen düşmanları keserekde etkinliği yapaniliriz ama karşı hisara yani rakip hisara geçtiğimizde çok dikkatli olmalıyız saldırı yaparken ülke kanalından kordinatımızı paylaşabiliyolar ve bunun sonucunda hisardaki güçlü kaleler bize saldırmaya gelebiliyor.

Şimdi gelelim etkinliğin güzel kısmı olan ödül konumuza :))
Başta açıkladığımız gibi 3 şekilde ödül kazanabiliriz.
1. Si kişiel elde ettiğimiz ödül yandaki resimde görüldüğü gibi belli bi miktar puan kasarak ( bu puanlar kale seviyesine göre değişiyor ) ödüller elde ederiz.
2. Si ittifak ödülü ittifak olarak belli bi miktar puan kasarak elde ederiz ( yandaki resimde altta olan ittifak ödülüdür ) .


3. Sü ise hisar olarak aldığımız ödüldür hisar olarak etkinlik kazanılır ise ödüller elde ederiz ama burada dikkat edilmesi gereken bir konu var o günkü etkinlikde hiç bir şekilde puan kasmassak hisarımız etkinlik kazansa bile ödül alamayız bunun için mutlaka azda olsa puan kasmalıyız.

Dilerseniz aldığımız ödülleri biraz incekeyelim.

Yandaki resime baktığımızda altı çizili ödüller var bu ödüller bizim için önemli bu ödüller dizayn çizme ve gümüş madalyadır
Gümüş madalya : bize ileriye yönelik çok lazım olacak gümüş madalyalar nerde lazım oluyor derseniz gümüş madalyalar ileri seviye araştırmalarda lazım oluyor ve çokça gerekiyor bunun için elimizden geldiğince biriktirmemiz gerekir.

Ödül konusunda dikkat edilecek bir başka konu ise kalenin hava birimleridir yani süreli askerler.
Süreli askerleri hisar savaşı boyunca kullanabiliriz fakat hisar savaşı bittikten sonra kaleden giderler. Ama biz bu askerleri elmas kazanmak için de kullanabiliriz nasılmı hemen anlatayım. İttifakdaki arkadaşlarınızla anlaşıp etkinliğin son iki günü yani kill in olduğu gün kişisel silahlanma etkinliğine denk getirerek birbirinizin süreli askerlerini sırayla keserek elmas kazanabilirsiniz.

Son olarak dikat etmemiz gereken bir husus var en güçlü kale kartları bu kartlar bize en güçlü kale zamanında aldığımız yani kastığımız puanı katlıyor yandaki resimde gördüğünüz üzere %50 ve %100 katlatan kartlar var eğer istersek bu oranı yükseltebiliriz.
Örnek verecek olursak 4 tane %50 kartı takas yaparak %100 karta çevirebiliriz.
Bu kartların kullanımı her görevde farklı olabiliyor mesela 1. görev zombi kesmede kartı aktif edip zombi kestiğimizde zombiden fazladan puan alırız ama kaynak toplama yani 2. Görevde bu kartı askerler toplamadan dönmeden 5 dakika önce açarsak etkili olur ve aldığımız puanı katlarız.



Okuduğunuz için teşekür ederiz bu konu hakkında yorumlarınızı ve sorularınızı bırakmayı unutmayınız iyi oyunlar dileriz.

{ 3 yorum... read them below or Comment }

  1. çok teşekkür ederim. gerçekten mükemmel bir site

    YanıtlaSil
  2. askerlerin birbirine göre üstünlüklerini anlatabilirmisin.mesela zombi ordusuna hangi askerlerimi yollamam daha mantıklı

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. The last empire war z ile ilgili olarak askerlerin birbirlerine uzerine olan ustunlukleri konusu ilerleyen yazilarimizda yer alacaktir

      Sil